MENÜ

Justa|B|e. Klán

Lámafajták

 

A LÁMA (Auchenia Lama Desm.)

 

 

A Kemperláma (Auchenia Lama Cemperum)


Szelíd fajta, általában lépcsőfordulókban és ajtók, gyakran látogatott sarkok környékén honos. Nagyobb csoportjai a Call of Duty pályákon fordulnak elő. Megközelítésre rendkívül agresszívvé válnak és ez könnyen a vesztünket is okozhatja. Megközelítésük nagy tűzerejű fegyverekkel pl. gránáttal vagy géppisztollyal ajánlott.


A Tunkerláma (Auchenia Lama Tuncerum)


A tunker láma egy elkorcsosult alfaj. Többféle, markáns jellegű elváltozások jellemzik. Látása beszűkült az évek során, így képtelen a pontos célzásra. Végtagjai görcsösen ragadnak meg minden lehetőséget, hogy a hőn áhitott freget megszerezzék (több szakirodalom ezért Auchenia Lama Fragvadusum néven emlegeti) Ezt a fajt általában MP44, vagy Bar társaságában lelhetjük fel, hallás alapján könnyű rátalálni, mert addig lő keresztbe-kasba amíg a tárból el nem fogy az összes lőszer. Ilyenkor lehet hatástalanítani, odamész és leütöd egy kispisztollyal, bár erre általában még jobban bevadul. Ezt a fajtát tekinthetjük a következő alfaj genetikai szülőjének is.


A Csiterláma (Auchenia Lama Chiterum)


A lámák legagresszívabb fajtája. Mindenhol előfordul, kiirtása rendkívül nehézkes hihetetlenül szívós volta miatt. Már nagy távolságból veszélyt jelent a gyanútlan játékosra, ugyanis a nagy tűzerőt telepatikus képességekkel, (falon-átlátás), valamint rendkívüli célzóképességgel (aimbot) kombinálja. Semlegesítése játék közben gyakorlatilag lehetetlen. Szaporodásukat csak a pálya elején elhelyezett védőkorláttal (anticheat) és rcon kezdetű imával akadályozhatjuk meg.


 

Asztali nézet